"Особиста територія" (11.01)

Розміщено: 12.01.2020
"Особиста територія" (11.01)

У студії програми "Особиста територія" з Оленою Кирик обговорили дебют Ольги Сумської в дизайні одягу, політичні амбіції, акторську кар'єру, сімейне життя, сімейні традиції.

Українська народна актриса Ольга Сумська розповіла, що в захопленні дизайном одягу втілилася її дитяча мрія.

"Це дитяча мрія втілена в життя. Дуже багато людей мене від цього відмовляли, але я наважилася. Я нікого не слухала, і мені це вдалося зробити. Я отримала величезне задоволення. Втілення цієї мрії в життя і тих емоцій, які я подарувала своїм подругам, які прийшли на подіум, і перш за все самій собі. Я називаю це - вийти із зони комфорту. Тобто та професія, якою ти займаєшся, здається, що ти комфортно себе почуваєш і раптом щось нове в твоєму житті. Звичайно, цей проект більше творчий, ніж комерційний, але я вчуся дуже швидко", - поділилася актриса.

Ольга Сумська розповіла, що почала шити в 14 років досить серйозні речі.

"Я почала шити в 14 років. Я обшивала всю свою сім'ю. Я шила досить-таки серйозні речі - пальто, костюми, сукні. Я займалася самостійно, були такі журнали "Бурда", звідки я вирізала викрійки, сама робила розкрій, купувала тканину. Я малювала безліч ескізів в зошитах, які моя мама зберігала. Я сьогодні їх переглядаю, а вони такі актуальні, намальовані з найдрібнішими подробицями. Я думаю, що дійсно це повинно було колись статися", - сказала вона.

Про політичні амбіції Сумська сказала, що якщо бути політиком, то це означає відмовитися від улюбленої професії.

"Господь мене зберіг. Мені є ще що сказати в своїй професії. Я працюю в театрі і кіно, і я буду вдячна Господу, якщо я буду ще цікава і потрібна в своїй професії. Тому що якщо бути політиком, то це відмовитися від улюбленої професії. А сидіти на двох стільцях - неправильно і недоречно, тому мене і не пустила доля", - резюмувала актриса.

 

Гостя програми "Особиста територія" з Оленою Кирик - українська народна актриса Ольга Сумська.


Підписуйтесь на NEWSONE в Telegram. Дізнавайтесь першими найважливіші новини.