Україна погасила 750 мільйонів кредиту російських банків Угода про зниження ціни газу в першому кварталі 2014-го до 268,5 доларів за тисячу кубометрів НАК "Нафтогаз" і російський "Газпром" підпишуть після 5 січня 2014 року, - Бойко У новорічну ніч громадський порядок охоронятимуть майже 12 тисяч правоохоронців Радник Путіна Глазьєв прирівняв Євромайдан до шизофренії Дороги будуть оповиті туманом на Новий рік - ДАІ Посольство США віршами привітало українців з Новим роком Журналістці Тетяні Чорновол вручать журналістську премію імені Василя Симоненка Шампанське стало найпопулярнішою складовою святкового столу українців – дослідження

Опозиція підтримала похід на Межигір’я

 
29 грудня 2013

Триголова опозиційна трійка вирішила підтримати екскурсійний похід на Межигір’я. Віталій Кличко, Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк за згоди народного віче приєднались до активістів, що вирішили пройтись до президентської резиденції.

 

Ще зранку біля станції метро «Героїв Дніпра» почали збиратись усі охочі поїхати чи піти пішки у напрямку села Нові Петрівці. З Європейської площі відправилась ціла автоколона, яка налічує близько пів тисячі автівок. Своїми силами до Януковича відправились і активісти веломайдану.

 

Колона машин і людей продовжує рух до Межигір’я. Їм на заваді виставили блок-пости із солдатів внутрішніх військ, ДАІвців та «Беркуту». Вже два такі кордони активісти прорвали без сутичок та крові.

 

Згодом виступили й лідери опозиції. Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що євромайданівці більше не бояться ні влади, ні «Беркуту».

 

Головний «батьківщинівець» Яценюк пообіцяв регулярно проводити екскурсії до Межигір’я, якщо вимоги мітингувальниів не будуть виконані. Також лідери повідомили, що сьогодні під стінами резиденції ґаранта вони не стоятимуть.

 

Реакції ж з-за Межигірського паркану мітингувальники так і не дочекались. Опісля, Автомайдан вирушив «в гості» до Медведчука та Азарова. Лідеру «Українського вибору» особливо активні зламали паркан навколо домівки.

 

Автор: Петро Цимбал

Редактор: Роман Кібальник


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000