Україна погасила 750 мільйонів кредиту російських банків Угода про зниження ціни газу в першому кварталі 2014-го до 268,5 доларів за тисячу кубометрів НАК "Нафтогаз" і російський "Газпром" підпишуть після 5 січня 2014 року, - Бойко У новорічну ніч громадський порядок охоронятимуть майже 12 тисяч правоохоронців Радник Путіна Глазьєв прирівняв Євромайдан до шизофренії Дороги будуть оповиті туманом на Новий рік - ДАІ Посольство США віршами привітало українців з Новим роком Журналістці Тетяні Чорновол вручать журналістську премію імені Василя Симоненка Шампанське стало найпопулярнішою складовою святкового столу українців – дослідження

Український БТР-4 – в топ-10 найкращих

 
26 грудня 2013

Роблять на славу. Український бронетранспортер увійшов до десятки кращих за версією Army Technology, – повідомляють в «Укрспецекспорті».

 

Український БТР-4 потрапив до топ-10 найкращих військових машин світу за показниками захисту, вогневої потужності та мобільності.

 

Окрім нашого до найкращих потрапили бронетранспортер Рatria з Фінляндії, швейцарський Piranha V, австрійський Pandur II, російський БТР-82А, американський Stryker , турецькі ARMA та AV8 і сінгапурський Terrex.

 

БТР-4 в Україні розробляє «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. О. Морозова», а серійне виробництво відбувається на «Заводі імені В. О. Малишева». Його вже й прийняли на озброєння Збройних Сил України.

 

Технологію виробництва також планують освоїти на «Житомирському бронетанковому заводі».

 

Автор: Віктор Медвідь

Редактор: Олександр Татохін

 

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000