ЄВРО-2016: в соцмережах знущаються з Крішіану Роналду, воскресла Бельгія і продовження ісландської саги. Всі голи і події 9 дня турніру

Бельгійці впевнено реабілітувалися за невдалий старт у Франції, збірна Ісландії знову не програла, а Кріштіану Роналду став антирекордсменом чемпіонатів Європи. Все найцікавіше про 9-й турнірний день чемпіонату Європи.

БЕЛЬГІЯ - ІРЛАНДІЯ - 3:0

Одні з головних фаворитів турніру (вважалися такими за версією букмекерів до старту Євро-2016), бельгійці, нарешті почали виправдовувати надії. Після невиразного стартового матчу проти Італії, який Бельгія програла з рахунком 0:2, «Червоні дияволи» видали дуже впевнений матч проти команди Ірландії. Вірніше, навіть не матч, а тільки 2-й тайм. Але і цього вистачило для великої перемоги.

Рахунок на 48-й хвилині відкрив Ромелу Лукаку.

giphy (36)

На 62-й хвилині Аксель Вітсель головою забив ще один м'яч.

giphy (37)

Нарешті, на 70-й Лукаку встановив остаточний рахунок в матчі.

giphy (38)

IСЛАНДIЯ - УГОРЩИНА - 1:1

Казка збірної Ісландії на турнірі триває. Остров'яни, яких вважали одним з головних аутсайдерів, знову не програли. Втім, у 2-му турі вони зустрічалися з рівними собі по силах угорцями. Більш того, Ісландія ледь не виграла цей поєдинок, прикро пропустивши в свої ворота на останніх секундах!

На 38-й хвилині Сігурдссон відкрив рахунок ударом з 11-метрового, після того, як 40-річний воротар угорців Габор Кірай намагався вибити м'яч i завалив у штрафному майданчику гравця збірної Ісландії.

giphy (34)

Але на 89-й хвилині Севарссон зрізав м'яч у власні ворота - 1:1.

giphy (35)

ПОРТУГАЛIЯ - АВСТРІЯ - 0:0

На Євро-2016 обрали невдаху №1. Це не хтось зі збірної України. На жаль, ганебний виліт нашої команди мало кого в Європі торкнув за живе. «Лузером» турніру поки вважають Кріштіану Роналду. Статистики підрахували, що на 4-х чемпіонатах Європи лідер збірної Португалії 34 рази виконував штрафні удари, але не забив жодного разу! Це - європейський рекорд.

У матчі проти австрійців Роналду не тільки «поліпшив» рекорд, невдало виконавши ще 2 штрафні удари, але навіть примудрився не реалізувати пенальті. Як підсумок - нічия 0:0.

giphfy (34)

В неділю, 19 червня, на Євро-2016 відбудеться 2 матчі. У групі А пройдуть поєдинки Франція - Швейцарія та Румунія - Албанія. Початок обох матчів - о 22:00.

ЄВРО-2016: в соцмережах знущаються з Крішіану Роналду, воскресла Бельгія і продовження ісландської саги. Всі голи і події 9 дня турніру