Збірна України залишає Євро-2016. Підсумки і голи 7 дня турніру

Після поразки від збірної Північної Ірландії, українським футболістам залишалося сподіватися тільки на перемогу німців в матчі з поляками. На жаль, цього не сталося, і збірна України першою з 24 країн-учасниць залишає Євро-2016.


УКРАЇНА - ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ - 0:2

Про вирішальний для України матч на чемпіонаті Європи сказано вже багато (в основному, нецензурного), а буде сказано ще більше. Якщо зовсім коротко: збірна України програла у ділу, по грі. Програла команді, в якій на позиції центрального нападника грав Конор Уошингтон, який ще 5 років тому працював листоношею і не мріяв про кар'єру футболіста-професіонала.

Тому обмежимося лише нагадуванням, як були забиті м'ячі в ворота збірної України.

49 хвилина. Гол Гарета Макаулі - 0:1

fgfd

90+6 хвилина. Гол Нейла Макгілла - 0:2

564

НІМЕЧЧИНА - ПОЛЬЩА - 0:0

Незважаючи на другу поспіль поразку з рахунком 0:2, у збірної України залишалися теоретичні шанси поборотися в останньому турі з поляками за путівку в 1/8 фіналу. Умови були такими:

- сподіватися на те, що збірна Німеччини виграє у Польщі ввечері 16 червня;

- самим обігравати поляків (бажано з рахунком 2:0 і більше) в Марселі 21 червня.

Друга умова стала вже не важливою після того, як не збулася перша. Німці, треба визнати, в кінці матчу намагалися забити переможний гол, але рахунок 0 0 їх теж влаштовував. Поляки ж були і зовсім щасливі.

АНГЛІЯ - УЕЛЬС - 2:1

Прикро, але драма збірної України залишилася майже непоміченою в футбольному світі. Планета обговорювала захоплюючий поєдинок двох інших британських команд, в якому «старші брати» вирвали перемогу у «молодших» (обидві країни входять до складу Великобританії).

Рахунок на 42-й хвилині відкрила головна зірка валлійців Гарет Бейл. Вiн вдало пробив зі штрафного (це вже другий його гол на турнірі, забитий таким чином). Правда, не обійшлося і без помилки воротаря.

giphy (34)

Але 56-й хвилині форвард-відкриття минулого сезону Джеймі Варді з «Лестера» рахунок зрівняв. Здалося, що з офсайду. Але судді грамотно розібралися в ситуації: Варді отримав м'яча перед воротами не від свого, а від чужого гравця. У такому випадку положення "поза грою" не фіксується - 1:1.

giphy (35)
А вирішальний гол англійці забили в самому кінці - на 90+2 хвилині відзначився Деніель Старрідж - 2:1.

giphy (36)

Валлійцям прикро, але все як і раніше в їх руках і ногах. Якщо через тиждень вони не програють команді Росії в заключному турі своєї групи, то вийдуть в 1/8 фіналу. А Росія розділить незавидну долю команди України.

Збірна України залишає Євро-2016. Підсумки і голи 7 дня турніру


  • ZmeyUA

    Обидно, но закономерно. Когда в стране все летит в трам-тарары