Корчинський: Два роки тому Порошенко заліз на бульдозер і з тих пір з нього не злазить

Лідер всеукраїнської політичної партії "Братство" Дмитро Корчинський розповів про те, як взимку 2013 року президент Петро Порошенко захищав українців від "Беркута" на вулиці Банковій.

Цю історію він повідав в ефірі програми "Дізнайся першим з Оленою Кирик".

"Зараз я знаходжусь на вулиці Банковій, на тому місці, де 1 грудня 2013 року майбутній президент Порошенко мужньо виліз на бульдозер, щоб стати між українським народом і президентом Януковичем з його "Беркутом". В той день захистити президентську адміністрацію і український народ від "Беркута" він зміг, але потім вже народ від "Беркута" не було кому захищати. Ми всі пам'ятаємо, що буквально через півгодини після цього все закінчилося масовою бійнею тих людей, які випадково опинилися на Банковій вулиці", - розповів він.

Корчинський підкреслив, що з того моменту Порошенко з бульдозера не злазить. Він на ньому і стоїть. Його основна функція - захищати від українського народу тих, кого український народ ненавидить, тобто олігархів, корупціонерів, ватників, московську агентуру, московські війська на окупованих територіях.

"Можливо, і не погано, що саме Порошенко президент України, так як міг бути хтось набагато гірший. У зв'язку з цим хочу сказати - він є чи не найбільшим власником кондитерської корпорації, яка випускає найбільшу кількість тортів. Незважаючи на це, в кожному кафе нам приносять не торт "Порошенко", а торт "Наполеон", хоча всі в країні знають, що наш головнокомандувач не Наполеон. Потрібно щось з цим робити, потрібно виправляти ситуацію. Я хочу їсти торт "Порошенко", - додав лідер партії "Братство".


  • Wasili Palzew

    ОНО ТО НА БУЛЬДОЗЕРЕ ДАВНО ! А почему же народ туда залез с ним и радуется?Пора снимать шоколадного гения и размазать по асфальту,иначе "покращення" не видать стране,как своих ушей мартышке!

    • Елена

      Да давайте еще один майдан еще сделаем и все полная хана будет всей Украине окончательно.