Сакварелідзе: На місце генпрокурора я ніколи не претендував

Екс-прокурор Одеської області та екс-замісник генерального прокурора України Давід Сакварелідзе заявив, що на своєму посту нічого не робив для того, щоб зайняти місце генпрокурора.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі NewsOne в ефірі програми "Великий ефір зі Світланою Орловською".

Окрім цього на сьогоднішній день Сакварелідзе також не претендує на місце генпрокурора. За його словами, зараз йому ніхто не поверне займану посаду, і не дасть довести до кінця початі кримінальні справи.

"Я повинен вже завтра знову сподобатись президенту. Я йому не подобаюсь через ті кримінальні справи, що мені не дали довести до кінця і фактично звільнили. Я маю йому сподобатись, мені повинні дати можливість довести всі справи до кінця, а це просто неможливо. Можливо колись президент і думав, що я робив все щоб стати генеральним прокурором, але я на це не претендував. Я відповідав, і хотів відповідати за ту ділянку, яку мені довірили. Вона не була вже такою й маленькою. Було дуже багато викликів і системних змін, які можна біло б реалізувати в якості замісника (генпрокурора - ред.). Сьогодні це не реально", - пояснив він.