Слухати
Слухати

Роман Безсмертний у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (05.10)

05.10.2017

Під час програми обговорили блокування парламенту під час голосування за президентський закон про реінтеграцію Донбасу, протистояння між Порошенком і Аваковим, незаконний референдум в Каталонії, зовнішню політику України.

Роман Безсмертний заявив, що він навіть не уявляв, яку небезпеку може нести законопроект про реінтеграцію Донбасу.

"Я думав про небезпеку, які міг принести цей документ, деякі речі я називав, але такої небезпеки і таких речей навіть фантазуючи, що це може бути, я навіть уявити не міг", - сказав гість програми.

Також, за словами політика, закон про реінтеграцію Донбасу створює дві України.

"Мова йде про створення двох Україн, двох прем'єр-міністрів. Згідно з цим законом, у нас на Правобережжі буде один прем'єр-міністр з одним бюджетом, а на Лівобережжі, тому що в цьому законі не сказано, що це Донецька область, а це буде і Донецька, і Харківська, і Запорізька, і Сумська, інший прем'єр-міністр. Я назву його прізвище - Олександр Турчинов ", - сказав він.

При цьому, гість програми додав, що в законопроекті про реінтеграцію Донбасу, Донбасу немає.

"Немає в цьому законі Донбасу, немає його там, і він там не передбачався. Тому так поспішали, тому придумали якусь легенду про вимоги Заходу", - сказав Безсмертний.

Крім цього, політик вважає, що законопроектом про реінтеграцію Донбасу хотіли не вирішити війну, а розділити сфери впливу.

"Не стільки хотіли вирішити ситуацію з війною, як розділити сфери впливу", - сказав він.

Гість програми "Велике інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи 2014-2016 роках Роман Безсмертний.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...