Слухати
Слухати

Віктор Балога у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (04.10)

04.10.2017

В ході інтерв'ю обговорили законопроект про реінтеграцію Донбасу, пенсійну реформу, виборче законодавство в Україні, кандидатів на пост глави НБУ, енергетичний сектор, ринок землі в Україні.

Віктор Балога заявив, що зараз в Україні немає влади і опозиції, а є інтереси.

"Президенту вдалося знайти ключ до кожної політичної сили і потрібно сказати за фактом, що сьогодні у Верховній Раді немає влади і опозиції, а є влада, чи є інтереси по тим чи іншим законам. Тому президент, розуміючи, що будь-які "хотілки" він може внести, кинувши депутатам, щоб вони цю кістку всмоктали і однозначно буде результативне голосування", - сказав депутат.

Коментуючи законопроект про реінтеграцію Донбасу, нардеп заявив, що Петро Порошенко вніс його таким чином, щоб було менше часу на ознайомлення.

"Президент вніс сьогодні, щоб було менше часу ознайомитися з цим законопроектом, і як ми чуємо, завтра  хотіли би внести і голосувати перше читання, бажано в цілому. Це погана практика, це практика недемократичних держав", - сказав Балога.

Крім цього, за словами нардепа, він не хотів би легалізації Мінських угод.

"Особисто я, як громадянин, не хотів би благословити своїм голосуванням легалізацію Мінських угод, тому що в одному із законопроектів фактично ми будемо голосувати за те, що Мінські угоди потрібно виконувати. Це однозначно погано. Але з іншого боку, ми повинні розуміти, що потрібно рухатися", - сказав політик.

Гість програми "Велике інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - позафракційний народний депутат України Віктор Балога.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...