Консульство Польщі в Луцьку видавало візи повіям і можливо було причетне до торгівлі людьми, - польські ЗМІ ДАІ погрожує тюрмою водіям, які знімають інспекторів на відео  У Житомирській області у селищі Новоозерянка Олевського району почали горіти торфовища Кабмін збільшив розміри премій для українських спортсменів за призові місця на Олімпіаді На Дніпропетровщині перенесли відкриття полювання на пернату дичину через небезпеку пожежі ДУС закупила для "Феофанії" пластикові тримачі для рушників вартістю майже 500 грн за штуку Є достатньо підстав для притягнення до адмінвідповідальності "регіонала" Владислава Лук'янова за перевищення швидкості, - заступник начальника ДАІ Володимир Рєзніков До п'ятірки "Удару" Кличка потрапила письменниця Марія Матіос й екс-НУНСівець Валентин Наливайченко 

Псевдо-фани

 
25 липня 2012

За фактом масової бійки між уболівальниками футбольних клубів «Динамо» і «Арсенал» столична міліція порушила кримінальну справу.

 

Згідно з ч. 4 ст. 196 Кримінального Кодексу, хулігани можуть отримати до 7-ми років позбавлення волі.

 

Правоохоронці вилучили у затриманих два обрізи труб та газовий балончик. Також є припущення, що фани використовували травматичний пістолет.

 

За медичною допомогою звернулися 4 людини, двоє з них госпіталізовані. Як повідомляють, в одного з госпіталізованих – серйозна травма внутрішніх органів.

 

Дивно, але у Федерації Футболу України ніяк не відреагували на цей інцидент.

 

Ні Григорій Суркіс, ні П’єрлуїджі Колліна не залишили жодного коментаря щодо фанатської бійки. Лише сухий огляд другого туру української Прем’єр-ліги.

 

Схоже на те, що федерація навмисно не хоче помічати темні сторони чемпіонату.

 

За словами президента ФК «Арсенал» Вадима Рабиновича, винуватцями є не футбольні фанати.

 

Це все справа рук різноманітних неонациських рухів, які маскуються під виглядом уболівальників.

 

Псевдо-фани, приховуючись за символікою футбольної команди, намагаються втілити в життя свої брудні расистські ідеї. Й таким чином підривають репутацію клубу та й українського футболу в цілому.      

 

У свою чергу, блогери надзвичайно обурені й вимагають максимального покарання для хуліганів, які паплюжать честь справжніх прихильників футболу.

 

«Надо немедленно расследовать дело и наказать виновных показательно ОЧЕНЬ СУРОВО! Посадить за решетку и крупно оштрафовать клубы - тогда все стороны будут заинтересованы, чтобы подобное не повторилось... А, по-закону жанра надо ждать повторения и в иных городах. Дурной пример заразителен!» - написав Igor Popkov.

 

«Ганьба!» - додав Дмитро Кожемяка.

 

«Объясните, от куда информация что это драка именно фанатов клубов «Динамо» и «Арсенал»? Или так лучше пиарить по инету?? тем более что  ..среди них жители Киева, Днепропетровска и граждане России», - поцікавився alterr.

 

Автор: Олександр Бернацький

Редактор: Леся Владзієвська

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
  • лех 30 липня, 13:05
    Хорший слив инфы =)))
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден
  • Толерантный либерал 25 липня, 22:46
    1
    Такі сюжети популяризують рух футбольних вболівальників. Наївні тексти з динамічними картинками. Нехороші фашисти профінансували авторів сюжету? Чи весь канал на утриманні ветеранів військ СС?
     
    Не згоден
     
    Згоден
  • Alexx 25 липня, 16:18
    8
    краще приберіть цей дебільний і абсолютно примітивно-убогий ролик з сайту
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден
    Кодак 27 липня, 19:21
    4
    Шавки получили своё
     
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден