У Києві у 211 виборчому окрузі виявлено близько 2 тис. фальшивих довідок для голосування вдома   У Криму запустять рейковий автобус, - «Укрзалізниця»   В Україні затримали росіянина, який 10 років тому розстріляв інкасаторів, - МВС   Кабмін переніс другий Всеукраїнський перепис населення із 2012 на 2013 р.   Помер легендарний тренер Володимира Кличка - Емануель Стюард

Порно в якості промо

 
26 липня 2012

Олександр Лєбєдєв, бізнесмен:

«Помните Сталинское: - Что делать, что делать будем? - Завидовать будем! Он сразу с двумя девушками спит».

 

Так наприкінці березня секс-історію з екс-главою МВФ Домініком Стросс-Каном прокоментував російський банкір Алєксандр Лєбєдєв. І пішов тією ж стежкою.

 

Так і став Лєбєдєв героєм порнофільму, знятого в люксі власного київського готель «Україна». На відеозаписі видно, як він розважається із двома дівчатами. Чому приховані камери в порівняно невеликому приміщенні не помітив ні сам екс-генерал КДБ Лєбєдєв, ні його охоронці й спецслужба – питання відкрите.

 

Тим паче, що будинок наполовину належить банкіру. 50-відсотковий пакет акцій готелю «Україна» він отримав не так давно. Ще за Ющенка і Тимошенко придбав його за ціною, утричі меншою від реальної вартості. Ще й практично за безцінь прикупив низку земельних ділянок у Криму, начебто, під будівництво готелів.

 

Проблеми почалися у Лєбєдєва кілька років тому. Коли новий уряд спробував оскаржити його готельні обновки, бізнесмен заговорив про затяжні судові процеси, викривальні публікації. Й навіть в Міжнародний валютний фонд скаржитися обіцяв.

 

Останню погрозу виконав 2011-го. Коли Київ як раз чекав рішення Фонду про кредит в 10 млрд. доларів, Лєбєдєв написав керівництву МВФ про «обмеження прав іноземних інвесторів» в Україні. А в березні цього року ще й власну обізнаність в секс-історії того ж Стросс-Кана продемонстрував.

 

Олександр Лєбєдєв, бізнесмен:

«Доминик Стросс-Кан гулял не только на Украине. Но и, поговаривают, в Киеве. Причем, украинские девушки приезжали на все эти сейшины и во Францию». 

 

Казав, що забезпеченням розваг займався особисто якийсь високопоставлений український чиновник.

 

Але є й інша версія такої обізнаності. Мовляв, сам Лєбєдєв контакт зі Сторсс-Каном встановив ще до скандалу зі «зґвалтуванням покоївки». Про його слабинку знав. І під час візиту до Києва не лише бачився зі Стросс-Каном, а й сам забезпечував екс-главу МВФ ескорт-дівчатами. Ну, щоб мати серйозніший аргумент ніж просто скарги про права інвесторів.

 

Чия б версія більш правдивою не буда б, залишаються факти: той кредит від МВФ Україна не отримала досі.

 

Автор: Ольга Бевез

Редактор: Ліза Бондаренко


 

Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000