Консульство Польщі в Луцьку видавало візи повіям і можливо було причетне до торгівлі людьми, - польські ЗМІ ДАІ погрожує тюрмою водіям, які знімають інспекторів на відео  У Житомирській області у селищі Новоозерянка Олевського району почали горіти торфовища Кабмін збільшив розміри премій для українських спортсменів за призові місця на Олімпіаді На Дніпропетровщині перенесли відкриття полювання на пернату дичину через небезпеку пожежі ДУС закупила для "Феофанії" пластикові тримачі для рушників вартістю майже 500 грн за штуку Є достатньо підстав для притягнення до адмінвідповідальності "регіонала" Владислава Лук'янова за перевищення швидкості, - заступник начальника ДАІ Володимир Рєзніков До п'ятірки "Удару" Кличка потрапила письменниця Марія Матіос й екс-НУНСівець Валентин Наливайченко 

З вилами та сапками

 
30 липня 2012

Вдруге дісталося активістам «Відсічі» від волинських селян.

 

Просвітителів прогнали вилами та сапками з рідних Адаму Мартинюку Ветлів.

 

Активісти знову прибули на Волинь у межах кампанії «Помста за розкол країни», бо депутат Адам Мартинюк голосував за ухвалення мовного законопроекту.

 

Перша поїздка у Ветли два тижні тому зірвалася – активістам перешкоджали клеїти листівки.

 

Нинішня акція провалилася куди гучніше.

 

«Це було щось жахливе», - зізнається учасниця кампанії Ольга Сало. За її словами, натовп селян підбурювала голова сільради.

 

Люди почали збиратися довкола активістів із вилами та сапками.

 

Ніяк не реагував на ситуацію присутній міліціонер. А найбільше селян провокував священик, і згодом шепнув активістам якнайшвидше тікати, поки не приїхали люди, які мали їх провчити.

 

Дісталося камері оператора та автомобілю, в який вскочили учасники кампанії.

 

Та попри такий негостинний прийом, «Відсіч» не збирається відступати. Активісти планують навідатися у Ветли втретє.

 

Автор: Ірина Іванова

Редактор: Леся Владзієвська


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000