Слухати
Слухати

Євгеній Мураєв у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (23.05)

24.05.2017

Під час бесіди в прямому ефірі обговорили безліч актуальних для українців тем, серед яких і введення україномовних квот на телебаченні.

Політик, зокрема, заявив, що закон про мовні квоти порушує права не тільки російськомовних громадян країни, але і всіх національних меншин. Народний депутат вважає, що українська влада приймає закони, які ділять Україну і породжують протестні настрої у населення.

"Я вважаю, що ця влада і є найголовнішим сепаратистом у країні. Вона постійно мовить про єдність нації і приймає закони, які ділять людей першого, другого, третього сорту", - переконаний глава політради партії "За життя".

Крім того, він зазначив, що мовних квот в Європі не існує, а якщо й існують в деяких країнах, то на дуже низькому рівні.

Також ішлося і про можливе введення візового режиму з РФ.

Після прийняття закону про візовий режим з Російською Федерацією понад 3 млн українських громадян, які працюють в Росії, будуть змушені повернутися, впевнений Мураєв.

"У нас більше 3 млн громадян перебувають на заробітках в Росії. І це не від хорошого життя і не тому що вони прихильники "русского мира" чи їм хочеться працювати в Москві, а тому що ця влада довела країну "до ручки" і просто немає робочих місць" - заявив нардеп.

За його словами, в разі введення візового режиму з Росією, ці люди повернуться в Україну і "ляжуть на плечі" держави.

Гість "Великого інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - позафракційний народний депутат, лідер політичної ради партії "За життя" Євгеній Мураєв.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...