Слухати
Слухати

Євген Червоненко у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (24.05)

24.05.2017

В ході відвертої бесіди обговорили актуальні для українців теми, серед яких торкнулися питання введення україномовних квот на телебаченні і президентства Петра Порошенка.

На думку Червоненка, мовні квоти можуть розколоти Україну на частини. За його словами, західні регіони України можуть піти в Європу, "якщо в разі величезної кризи їх приймуть". "Ми втратимо схід назавжди", - зазначив політик.

Водночас Червоненко заявив про готовність боротися за цілісність України. "Я піду битися, тому що не можна забирати мою батьківщину", - додав політик.

У той же час він упевнений, що президент України Петро Порошенко за три роки свого президентського терміну ще не зробив однозначних перемог. Також він нагадав про введення безвізового режиму з Євросоюзом. Однак політик підкреслив, що безвіз "потягне за собою комплекс проблем".

Разом з тим, Червоненко "щиро" побажав Порошенко удачі. Варто нагадати, що 25 травня 2017 року виповнюється три роки, як Петро Порошенко став президентом.

Гість "Великого інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - Євген Червоненко, екс-міністр транспорту і зв'язку, нардеп попередніх скликань.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...