Слухати
Слухати

Віталій Кличко у "Великому вечорі" з Головановим (12.01)

12.01.2018

Увечері в студії обговорили бюджет Києва на 2018 рік, міст і метро на Троєщину, оновлення тролейбусного і трамвайного парків Києва, проблему незаконного паркування в Києві, зношеність підземних комунікацій, спалах кору в Києві.

Віталій Кличко заявив, що без потрібних грошей неможливо побудувати інфраструктуру міста.

"Кожен розуміє елементарні речі, що просто так з повітря не можна зробити ні дороги, ні дитячі садки, не можна інфраструктуру побудувати, для цього потрібні гроші. Непроста ситуація на сьогоднішній день в Україні, в Києві непроста ситуація пов'язана з економічними проблемами, пов'язана з анексією Криму, бойовими діями на Сході", - сказав гість програми.

Однак Кличко зазначив, що в 2018 році бюджет Києва майже в два рази більший.

"Позитивним є те, що два роки тому бюджет міста Київ був 27 мільярдів гривень, а ми погодили бюджет на наступний рік майже 50 мільярдів - це майже в два рази більше. В зв'язку з цим ті темпи, які ми взяли в минулому році по будівництву доріг, шкіл, дитячих садків ми ні в якому разі зменшувати не будемо", - сказав гість програми.

Крім цього, за словами Кличка, 2018 рік стане переломним у відношенні ряду проектів.

"Я можу сказати, що цей рік у нас буде переломним щодо тих проектів, які ми будемо презентувати, зміни, які відбуваються в столиці. Не секрет, що все, що відбувається в країні, починається в серця - з Києва", - сказав мер.

Гість програми "Великий вечір" з Василем Головановим - мер Києва Віталій Кличко.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...