Сепаратисти оголосили про створення «Харківської народної республіки» Проросійськи налаштовані учасники масових акцій у Харкові розбили голови двом прихильникам цілісності України Самооборона Майдану затримала в Одесі трьох невідомих з імперським прапором Росії, травматичним пістолетом, газовими балончиками, ланцюгом і кийками Близько 300 осіб, прихильників проросійських сепаратистських мітингів, підійшли до Миколаївської ОДА з метою проникнути всередину будівлі НАТО обмежило російським дипломатам доступ до своєї штаб-квартири США закликали Росію не дестабілізувати ситуацію на південному сході України та пригрозили додатковими санкціями Колишнього главу Мінагропроду Присяжнюка оголошено в розшук

Перегони приїхали в Перу

 
8 квітня 2014

Еко-перегони дісталися й Перу. В столиці південноамериканської країни, місті Ліма, відбулися незвичайні змагання - турнір «автомобілів-милиць». Сотні мешканців міста зібралися на одній із прибережних вулиць, щоб подивитися на веселі змагання автівок без двигуна.

 

Всього ж у змаганні взяли участь 60 команд. Тематика оформлення засобів пересування відповідала традиціям п'яти регіонів Перу - Арекіпи, Чіклайо, Іси, Ліми і Трухільйо.

 

Перед заїздом учасники зробили веселу презентацію, а потім їм довелося спуститися по 400-метровому схилу. Дорога з нахилом - одна з головних умов таких заїздів, адже без двигуна це єдиний спосіб набрати швидкість.

 

Загалом же судді оцінювали швидкість перегонців, креативність «еко-боліду» та презентабельність. Боротися ж було за що. Всіх членів команди-переможця очікував щедрий подарунок - поїздка до Бразилії на Гран-прі «Формули-1».

 

За підсумками ж перуанських змагань перемогла команда «Швидкі та смачні», автомобіль якої був оформлений як великий восьминіг. Команда отримала 95% за креативність і з'їхала по схилу за 46 секунд.

 

«Швидкі та смачні», переможці змагань:

«Це просто неймовірно. Відчуття, коли спочатку ночами не спиш, а потім перемагаєш в перегонах, словами не передати. Ми щасливі».

 

Автор: Олександр Бернацький

Редактор: Ірина Синіна

 

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000