Сепаратисти оголосили про створення «Харківської народної республіки» Проросійськи налаштовані учасники масових акцій у Харкові розбили голови двом прихильникам цілісності України Самооборона Майдану затримала в Одесі трьох невідомих з імперським прапором Росії, травматичним пістолетом, газовими балончиками, ланцюгом і кийками Близько 300 осіб, прихильників проросійських сепаратистських мітингів, підійшли до Миколаївської ОДА з метою проникнути всередину будівлі НАТО обмежило російським дипломатам доступ до своєї штаб-квартири США закликали Росію не дестабілізувати ситуацію на південному сході України та пригрозили додатковими санкціями Колишнього главу Мінагропроду Присяжнюка оголошено в розшук

Росія пожинає плоди своїх дій

 
3 квітня 2014

Кіріла в Латвії не чекають.

 

Латвійський президент Андріс Берзіньш запропонував Московському Патріарху перенести візит до Риги, щонайменше, до осені.

 

За його словами, напружена міжнародна ситуація й «політика Росії» - головні причини відмови.

 

Такого листа очільник Латвії підписав ще 17-го березня. Втім до рук глави РПЦ його передадуть лише днями.

 

Російську сваволю не оминула й Чехія. Зокрема, чеська пошта припинила відправку листів і бандеролей в окупований Крим. Про це повідомили у державній поштовій службі Чехії.

 

Відвернулося від Росії й Національне аерокосмічне агентство США. І оголосило, що призупиняє співпрацю з Роскосмосом.

 

Віднині співробітникам НАСА заборонено навідуватися в Росію, листуватися електронною поштою й проводити телеконференцій з російськими партнерами, зустрічатися з ними на міжнародних заходах.

 

Заборонені також візити російських представників в НАСА.

 

Автор: Леся Владзієвська

Редактор: Олександр Татохін

 

 

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000