Слухати
Слухати

Валентин Наливайченко у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (21.06)

22.06.2017

Під час бесіди торкнулися безлічі важливих тем, серед яких проблема львівського сміття, зустріч Петра Порошенка і Дональда Трампа, ринок землі в Україні, проблеми безпеки України, відносини з РФ.

Зокрема, обговорили візит Порошенка до Трампа. За словами глави української держави, в ході цих переговорів Україна отримала тверду підтримку з боку США. "Відбулася повноцінна, детальна зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Ми отримали тверду підтримку з боку США, підтримку і щодо суверенітету, територіальної цілісності, незалежності нашої держави", - підкреслив Порошенко.

У свою чергу Дональд Трамп уточнив, що в ході дискусії вдалося досягти прогресу. "У нас була дуже, дуже гарна дискусія, і ми її продовжимо протягом дня, і я думаю, що вдалося досягти значного прогресу", - заявив Трамп.

За словами Наливайченка, переговори Трампа з його українським колегою Порошенком у Вашингтоні були охарактеризовані всього 13 словами. Після зустрічі лідерів держав на офіційній сторінці Білого дому був опублікований пост про її підсумки, який складався всього з 13 слів, уточнив він.

"Всього 13 слів. Цього мало для нас і нашої держави. Там говориться про те, що президенти зустрілися. Трамп обговорив підтримку мирного врегулювання ситуації на сході України, порядок денний по реформам Порошенка і зусиль по боротьбі з корупцією. Мало слів, нам потрібні рішення. Це всього 13 слів, якби це було 13 рішень ...", - підкреслив Наливайченко.

Гість "Великого інтерв'ю" з Василем Головановим - екс-глава СБУ Валентин Наливайченко.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...