Слухати
Слухати

Євгеній Мураєв у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (22.06)

23.06.2017

В ході відвертої бесіди обговорили актуальні для українців теми, серед яких сміттєвий колапс у Львові і законопроект про реінтеграцію Донбасу.

"Люди голодують за сміття через неспроможність органів місцевого самоврядування, вірніше через їх керівників. Це маячня, піар і популізм. Я це абсолютно не підтримую", - підкреслив нардеп.

Також він висловив переконання, що ситуацією навколо кризи з побутовими відходами у Львові влада намагається показати неспроможність такої політичної сили як "Самопоміч". "Коли глава адміністрації Львівської області (Олег Синютка, - ред.), а ми розуміємо, що це людина, яку призначає вертикаль президента, заявляє, мовляв, ваш мер не впорався (з проблемою сміття, - ред.), а подивіться як я можу, і в результаті дружно впорається - це чиста політика і політична складова частина того, щоб показати неспроможність "Самопомочі". Однак це повна безвідповідальність стосовно жителів Львова, оскільки там гуманітарна катастрофа".

Водночас Мураєв закликав не перейменовувати АТО в щось інше, а негайно закінчити її.

"Я ніколи не ставився до процесу, який в нашій країні відбувається вже три роки, як до антитерористичної операції. Кожен раз згадую, як Аваков (голова МВС, - ред.) говорив, що закінчить її (АТО, - ред.) за дві години. В результаті загинули десятки тисяч людей, зруйновано безліч інфраструктурних об'єктів, багато населених пунктів стерті з лиця землі. Незважаючи на це, три роки лінія розмежування не змінюється, але кожен день хтось гине. Звичайно, цю маячню пора закінчувати", - підкреслив політик.

Крім цього, прокоментували економічну ситуацію в Україні, пенсійну реформу.

Гість "Великого інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - народний депутат, голова політради партії "За життя" Євгеній Мураєв.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...