Чи потрібно емігрувати з України? (Випуск від 17.05, ч.4)

У вівторок, 17 травня, гостем програми "Ехо України" з Матвієм Ганапольським став політолог Володимир Фесенко.

У студії ведучі та гість обговорювали чотири теми, останньою з яких була: "Розвиток країни. Крок вперед і два назад". Головним питанням цієї частини програми було: "Якщо у вас є знайома молода сім'я з маленькими дітьми, що ви їм порадите - емігрувати в іншу країну, або ж залишитися тут і дочекатися кращих часів?".

Ганапольський розповів про звіт інституту ООН про рівень світових економік, в якому йдеться про те, що Україна як була, так і залишається однією з найбідніших країн світу, навіть незважаючи на ті реформи, які проводить український уряд.

Фесенко зазначив, що за рахунок того що багато країн, які наведені в дослідженні, є членами Євросоюзу, гроші, які виділяються, йдуть на розвиток інфраструктури і населення живе набагато краще.

В ході програми було проаналізовано деякі індекси, які експерти брали при складанні звіту. Також було наведено думки економістів з цього питання.

На поставлене ведучим запитання абсолютна більшість (75%) проголосувала за еміграцію, очевидно вже не сподіваючись ні на що хороше, і лише 25% аудиторії вважають, що потрібно залишатися в Україні і працювати на благо батьківщини.

  • Евгений Соловьёв

    500.000 українців постраждало - про це ніхто не говорить.... всі з татарами ( 200 тис. носяться...) начорта вони нам. У нас свое беспамятсво до предків - е.

    читайте неуки

    Виселення українців з Польщі до УРСР — Вікіпедія