Слухати
Слухати

Слава Жила у програмі "Хороший кінець" з Іваненком і Дудником (03.07)

05.07.2017

У завершальній програмі "Великого вечора" в іронічній формі обговорили найбільш цікаві новини, зокрема, заборону на в'їзд в Україну для російських артистів.

Відзначимо, що недавно співробітники прикордонного відомства заборонили російськомовній співачці Бьянці в'їжджати на територію України через її гастрольну діяльність в окупованому РФ Криму.

При цьому в Держприкордонслужбі уточнили, що заборонили в'їзд на територію України 70 російським артистам. Заборони введені строком на три роки через незаконне відвідування цими особами анексованого Російською Федерацією Кримського півострова.

"Постійно когось не пускають. То Олена Яковлєва була, яку не пустили, то Дмитро Ісаєв, який буквально вчора мав грати в "Майстрі і Маргариті"... Коли Костянтин Райкін приїжджав, вони вс з великим побоюванням переживали, чи пустять їх. Тому що в Росії дуже реагують на це, перед від'їздом когось в Україну, їм пропонують гроші, щоб вони не їхали, величезні гонорари", - розповів Жила.

Крім цього, прокоментували те, що український блогер Денис Казанський показав шокуючі ціни на відпочинок в Криму, найстарішій жінці України виповнилося 117 років, а українка Світлана Савченко одягається точно так, як Меланія Трамп.

Гість програми "Хороший кінець" з головним редактором журналу "Playboy" в Україні Владиславом Іваненком і креативним продюсером NewsOne Євгеном Дудником - художній керівник театру "Актор" Слава Жила.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...