Слухати
Слухати

"Ранок на NewsOne": Спроба затримання Михайла Саакашвілі (06.12)

06.12.2017

Під час програми обговорили вчорашнє затримання Саакашвілі, заяву активістів про штурм наметового містечка під Верховною Радою, акцію протесту під Верховною Радою.

Олег Медуниця заявив, що Нацполіція не була поінформована про затримання Михайла Саакашвілі.

"Наскільки я знаю, спецоперацію із затримання Саакашвілі проводили СБУ і Генеральна прокуратура. Поліції не повідомили про затримання Саакашвілі", - сказав гість програми.

При цьому депутат додав, що добре, що правоохоронці не застосовували надмірну силу.

"Їм би вдалося заарештувати, вони могли б застосувати зброю, але вони, слава Богу, цього не зробили і не планували це робити, тому, я думаю, що вийшло так як вийшло, але те, що правоохоронці не застосували вчора силу надмірну - це правильно ", - сказав нардеп.

Крім цього, Медуниця зазначив, що потрібно дивитися яким чином були зібрані записи, які представив в парламенті Юрій Луценко.

Медуниця також вважає, що прихильники Саакашвілі були використані ним в темну і не були проінформовані про фінансування акцій протесту Сергієм Курченко.

Нагадаємо, що ранок 5 грудня почалося з обшуків у Михайла Саакашвілі. В знак протесту він забрався на дах будинку, але був знятий правоохоронцями. Після цього прихильники третього президента Грузії звільнили його з автомобіля правоохоронців. А опівдні генеральний прокурор Юрій Луценко представив на прес-конференції кейс, який говорить про те, що за гроші Сергія Курченка Саакашвілі проводив акції протесту проти влади. Сам Саакашвілі вважає всі звинувачення брехнею.

Гість програми "Ранок на NewsOne" з Максом Назаровим, Ангеліною Пичик і Діаною Панченко - Медуниця Олег, народний депутат України, фракція "Народний Фронт".

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...