Слухати
Слухати

"Ранок на NewsOne": Протест під Верховною Радою (07.12)

07.12.2017

В ході програми обговорили акцію протесту під Верховною Радою, новину про те, що Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики обговорив блокування телеканалу NewsOne, боротьбу з корупцією в Україні.

Олександр Лавринович заявив, що за останніх три роки українці не бачать нічого нормального.

"Ми вже 26 років маємо свою країну і якщо подивитися на всі ці роки, коли люди могли спокійно дихати, висловлювати свою думку, коли бачили з кожним роком яким чином ми інтегруємося в вільний світ, з'являються нові можливості, нові свободи, а якщо подивитися на останніх три роки, то, що нормальне бачить пересічний українець?", - сказав гість програми.

Лавринович зазначив, що зараз йде зачистка незгодних.

"Ми бачимо інтенсивну зачистку всіх, хто з екранів телебачення, з ефірів на радіо, з інтернет-видань говорить неприємну правду як їх зачищають в Україні", - сказав екс-міністр.

Крім цього, гість програми додав, що Юрій Луценко компенсує недолік знань політичною волею.

"Генеральний прокурор демонструє послідовну політичну позицію і щодня компенсує недолік знань політичною волею", - сказав Лавринович.

За словами Лавриновича, в Україні йде процес проти дій влади, а не на підтримку Михайла Саакашвілі.

Гість програми "Ранок на NewsOne" з Максом Назаровим, Ангеліною Пичик і Діаною Панченко - Лавринович Олександр, перший заступник Голови ВРУ VI скликання, Міністр юстиції України 2002-2005; 2006-2007; 2010-2013гг.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...