Слухати
Слухати

"Ранок на NewsOne": Прийняття Верховною Радою бюджету (08.12)

08.12.2017

У студії обговорили Держбюджет-2018, інформацію про те, що народні депутати підвищили собі зарплату заднім числом, заклик МЗС Молдови вивести російські війська з Придністров'я, заяву представництва ЄС про те, що законопроект про "контроль над НАБУ" порушує безвізові зобов'язання.

Ігор Когут заявив, що прийняття Державного бюджету - це зобов'язання Верховної Ради.

"Я не хотів би, щоб ми з Державного бюджету робили надзвичайну ситуацію, бо таке враження, що прийняли за два-три тижні до Нового року і це вже велика подія. Державний бюджет - це атрибут парламенту, зобов'язання, щорічне зобов'язання парламенту", - сказав гість програми.

Також під час ефіру на телефонному зв'язку з'явився Олег Пендзин, який зазначив, що внесення змін до бюджету - це поширене явище.

"Це досить поширене явище в нашій історії, коли прийняття закону про Державний бюджет на наступний рік відбувається в кінці попереднього року, а протягом року поточного часто вносяться зміни до Державного бюджету, які виправляють цифри, особливо у видатковій частині, за якою країна живе" , - сказав економіст.

Нагадаємо, що Верховна Рада України у четвер, 7 грудня ухвалила Державний бюджет на 2018 рік. За прийняття законопроекту №7000 "Про Державний бюджет України на 2018 рік" проголосували 273 народних депутата.

Гість програми "Ранок на NewsOne" з Максом Назаровим, Ангеліною Пичик - Когут Ігор, політолог.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...