Слухати
Слухати

"Наслідки" з Сухачовим: Заява міністра Реви про те, що українці багато їдять (11.08)

11.08.2017

Під час ефіру поговорили про заяву міністра Реви про те, що українці багато їдять, розкрадання на проекті "Стіна", відставку голови "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна, ймовірну відставку Володимира Гройсмана з поста прем'єр-міністра України.

Нагадаємо, що міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що українці витрачають половину зарплати, тому що багато їдять. Таким чином він прокоментував інформацію про те, що німці витрачають на їжу 14% доходу, поляки - 25%, а українці - 50%.

Коментуючи слова Реви, народний депутат Євгеній Мураєв заявив, що якість продуктів в українців нижча, ніж в Європі.

"Рівень цинізму нашої влади просто зашкалює. Я думаю, що кожен українець розуміє, що рівень витрат 50% на продукти харчування означає виключно низькі доходи. Більш того, при цьому низькому рівні витрат на продукти, їх якість нижна, ніж у європейців", - сказав Мураєв.

Також нардеп підкреслив, що якщо дивитися на продуктовий кошик, то європейці харчуються більш збалансовано.

"За даними ООН понад 50% українців живуть за межею бідності, а 15% не доїдає", - сказав нардеп, назвавши при цьому Реву "цинічним негідником".

У свою чергу, народний депутат Дмитро Білоцерківець назвав заяву Реви "політично безвідповідальною", а також висловив незгоду з його словами про те, що ціни на продукти в Німеччині такі ж, як в Україні.

"Люди більше витрачають на їжу, коли доходи маленькі і громадяни змушені не купувати одяг, відмовлятися від інших задоволень, а витрачати більше грошей на їжу", - сказав Білоцерківець.

Гості студії NewsOne в рамках "Великого вечора" з Ростиславом Сухачовим - народний депутат, голова політради партії "За життя" Євгеній Мураєв і народний депутат від фракції "БПП" Дмитро Білоцерківець.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...