Слухати
Слухати

"Наслідки" з Головановим: Позбавлення Михайла Саакашвілі громадянства (28.07)

28.07.2017

Під час ефіру на NewsOne говорили про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, інформацію про затримання заступника голови МВС Вадима Трояна, конкурс до Верховного суду України.

Коментуючи позбавлення Михайла Саакашвілі громадянства України, Анатолій Гриценко заявив, що колишній президент Грузії став не потрібен Петру Порошенко.

"Я вважаю, що це абсолютно недостойний вчинок. Це негідно президента, як державного діяча, хоча, як бізнесмена я його розумію. Він використовував Саакашвілі, коли йому це було вигідно. Йому це було вигідно, коли він "мочив" Яценюка, Коломойського" , - сказав Гриценко.

У свою чергу, Дмитро Білоцерківець вважає, що дане рішення - це неправильний сигнал до Європи.

"Питання Саакашвілі є досить специфічним. Я не підтримую позбавлення громадянства, тому що це не потрібний сигнал до Європи, в західний світ", - сказав Білоцерківець, додавши, що підтримує в цьому питанні думку мера Києва Віталія Кличка.

Обговорюючи спростовану інформацію про те, що заступник міністра МВС Вадим Троян отримав хабар, Анатолій Гриценко припустив, що таким чином відбуваються внутрішні "розбірки" між силовиками. Однак зараз, за ​​словами Гриценка, правду ніхто не дізнається.

Крім цього, Анатолій Гриценко запропонував законодавчо закріпити право на провокацію на хабар, а також для високопоставлених чиновників ввести поліграф.

Гості програми "Наслідки" з Василем Головановим - Дмитро Білоцерківець від фракції "БПП" і Анатолій Гриценко, міністр оборони України (2005-2007).

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...