Слухати
Слухати

"Наслідки" з Головановим: Хресна хода в Києві (27.07)

28.07.2017

В ході бесіди поговорили про найважливіші теми дня, в тому числі і про Хресну ходу в Києві, переговори  глав держав в "нормандському форматі", візит спецпредставника США Курта Волкера на схід України, позбавлення громадянства Михайла Саакашвілі, ймовірність проведення позачергових парламентських виборів в Україні.

Нагадаємо, що 27 липня в Києві відбулися масові заходи, які були приурочені до Дня Хрещення Київської Русі. Після молебню на Володимирській гірці віруючі і священнослужителі пройшли до Києво-Печерської лаври. Слід зазначити, що охороною правопорядку в цей день займалося 3,5 тисячі поліцейських і були перекриті вулиці.

"Така величезна кількість людей, які приїхали до Києва, на Володимирську гірку з усіх кінців України і взяла участь у Хресній ході, говорить про те, що церква жива, і вона стоїть на тому, щоб домагатися миру", - сказав Вадим Новинський.

Також Новинський назвав гідною ініціативу починати засідання Верховної Ради з молитви, проте підкреслив, що вона повинна йти від серця.

Коментуючи переговори в "нормандському форматі", Вадим Новинський завив, що вони не принесли видимих ​​результатів, хоч і сам факт їх можна вважати позитивним.

"Те, що відбулися телефонні переговори лідерів країн "нормандської четвірки"- це вже позитивний факт. Те, що не було ніяких видимих ​​результатів - це теж факт", - сказав нардеп, додавши, що, початок консультацій в "нормандському форматі" є позитивом.

Гість програми "Наслідки" з Василем Головановим - Вадим Новинський, нардеп від фракції "Опозиційний блок"

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...