Слухати
Слухати

"Наслідки" з Головановим: Інформація про затримання Вадима Трояна (28.07)

28.07.2017

У студії поговорили про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, спростування інформації про затримання заступника голови МВС Вадима Трояна, переможців конкурсу до Верховного суду України, мовне питання в Україні.

Багатьма ЗМІ в п'ятницю, 28 липня розлетілася новина про те, що заступник міністра МВС Вадим Троян був спійманий на хабарі в розмірі 2 мільйони гривень. Незабаром цю інформацію спростував сам Троян, який заявив, що він зараз у відпустці. Також ЗМІ повідомляють, що на хабарі попався не сам Троян, а його помічник.

Політтехнолог Дмитро Раїмов вважає, що в справі з Трояном під удар потрапляє і міністр внутрішніх справ.

"Цю справу необхідно зараз розглядати не тільки, як спробу боротьби з корупцією, а й історію боротьби між Аваковим з "Народним фронтом" і Петром Порошенком з "БПП", - сказав Дмитро Раїмов.

Говорячи про ситуацію на Донбасі і в Криму, Раїмов заявив, що проблема з цими районами йде з 90-х років.

"Коріння питання кримського і коріння питання Донбасу йдуть від 90-х років. Там був провал державної політики. Коли ці райони і культурною політикою, і промисловою політикою були загнані в ряд депресивних", - підкреслив політтехнолог.

Крім цього, Дмитро Раїмов переконаний, що в Україні немає мовного питання.

"У нас мовної проблеми немає. Ми говоримо на тій мові, на якій нам зручно. Подивіться, скільки молодих людей зараз на вулиці говорить, як на одній, так і на іншій мові", - додав гість студії.

Гість програми "Наслідки" з Василем Головановим - Дмитро Раїмов, політтехнолог.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...