Слухати
Слухати

Левченко та Савченко в "Наслідках" з Головановим (06.10)

06.10.2017

Під час ефіру обговорили законопроекти про реінтеграцію Донбасу, спробу Левченка зірвати засідання Верховної Ради за допомогою димової шашки, проблему кнопкодавства у Верховній Раді.

Юрій Левченко, коментуючи голосування за законопроекти про реінтеграцію Донбасу, заявив, що вони працюють на олігархів.

"Вчора і сьогодні олігархічна більшість у Верховній Раді "пропихала" відверто антиконституційні закони, які працюють виключно на один відсоток громадян України - на олігархат і їх прислужників, а для більшості українців є жахливими", - сказав гість програми.

При цьому, за словами Левченка, особливо небезпечним є законопроект 7164, який "продовжує дію федеративного закону про так званий особливий статус окремих районів Донбасу, який був прийнятий ще в минулому скликанні".

Також депутат заявив, що перед тим, як кинути димову шашку в залі парламенту, він використовував всі парламентські засоби.

Левченко при цьому зізнався, що він сподівався, що після того, як в парламенті піде дим, його доведеться евакуювати.

"Я сподівався, що коли піде густий дим, Верховна Рада буде евакуйована", - сказав Левченко.

У свою чергу, Надія Савченко згадала, що за часів Януковича Андрій Парубій в залі Ради кидав димову шашку, а тепер її кидають йому.

"Поки ти не при владі, ти мислиш по одному, а коли при владі - по-іншому, - сказала Савченко.

Гість програми "Великий вечір" з Василем Головановим - Надія Савченко, позафракційний народний депутат України і Юрій Левченко, позафракційний народний депутат України, група ВО "Свобода".


Loading...