Цибулько: Треба аналізувати економічний успіх міністрів

Існує певна етика критики новопризначеного уряду - 100 днів на посаді - 100 днів без зауважень.

Про це під час прямого ефіру на NewsOne під час програми "Ехо України з Матвієм Ганапольським" сказав політолог Володимир Цибулько.

Частиною українського політикуму цей уряд сприймається як продовження попереднього. Навіть ніякої паузи нема, - сказав експерт.

Він запропонував оцінювати не персону, а політику, яку реалізує ця персона. Також політолог зазначив, що іншого механізму прогнозувати діяльність новопризначеного чиновника, окрім як дивитися на його минуле, не існує.

Не треба копатися в особистому житті. Треба аналізувати історію економічного успіху, якщо такий був, зростання по кадрових щаблях. Бо в нас люди схильні копатися в природі первинного капіталу. Це теж дуже суттєвий показник. Але краще оцінювати досвід роботи, - зазначив Цибулько.

Глядачі телеканалу на запитання “Чи варто копатися в попередніх біографіях міністрів?” відповіли наступним чином: 74% - “так, ми маємо до дрібниць знати все проти тих, хто керує державою”, 26% - “ні, Гройсмана ці люди влаштовують і він тепер відповідає за все”.