Слухати
Слухати

Якубін і Панасенко в "Психології дня" з Вадимом Колесніковим (06.05)

06.05.2017

Головною темою програми стала заява про припинення "нормандського формату".

Раніше представник України на переговорах в Мінську Ірина Геращенко заявила, що Росія використовує політичні процеси в країнах "нормандської четвірки" для блокування переговорів по мирному врегулюванню ситуації на Донбасі, що безпосередньо впливає на роботу Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Також у студії обговорили виклик Віктора Януковича в суд 18 травня в якості обвинуваченого у справі про держзраду. Прокурори заявили, що наполягатимуть на довічному ув'язненні Віктора Януковича. Зокрема, прокурор Руслан Кравченко вважає, що якщо суд зможе довести провину колишнього президента Віктора Януковича, то його вдасться повернути в Україну. Уже в п'ятницю була опублікована фотокопія порядку, що підтверджує виклик Януковича в суд в якості обвинуваченого.

Крім цього, прокоментували втрату Артеменком громадянства України. Варто відзначити, що в п'ятницю Державна міграційна служба України підтвердила факт втрати українського громадянства народним депутатом Андрієм Артеменком на підставі відповідного указу президента Петра Порошенка.

Торкнулися в ефірі і теми можливого відсторонення України і РФ від участі в конкурсі "Євробачення" на три роки.

Гості "Психології тижня" з Вадимом Колесніковим - політичний експерт Олексій Якубін і музичний журналіст Ігор Панасенко.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...