Прямой эфир

Як зробити квартирний переїзд безпечним

Переїзд з однієї квартири до іншої – річ з якою ми всі рано чи пізно стикаємось. Із божевільним ритмом сучасного життя, посиленим різними непередбачуваними обставинами, як от військовий стан, люди іноді вимушені змінювати своє місце проживання навіть кілька разів на місяць. Це може стати величезним викликом, але з правильним підходом, така зміна може перетворитись не на джерело стресу, а на приємний життєвий етап.

abricos.kiev.ua

Сьогодні ми намагатимемося поділитися рекомендаціями та порадами щодо того, як перетворити процес переїзду в квартиру на приємний та позитивний досвід. Це може стати радісним етапом у вашому житті, який ви будете сприймати як можливість для нового початку, натомість як чергове джерело непотрібного стресу.

Як сьогодні підібрати перевізника?

Пошук відповідального перевізника може стати справжнім викликом, особливо якщо Ви не маєте попереднього досвіду в цій сфері. Завдяки зростанню останнім часом числа сервісів онлайн-послуг, таких як OLX, Кабанчик, Ізі може здатися, що пошук перевізника став значно простішим чим декілька років тому. Такі онлайн сервіси послуг пропонують великий вибір перевізників, починаючи від окремих осіб, які надають послуги вантажного таксі в вільний від основної роботи час, до невеликих та середніх логістичних та мувінгових компаній.

Однак це не завжди безпечно, особливо якщо ви зустрічаєтеся з водієм вперше. Водії можуть виявитися невідповідальними, вони можуть запізнитись або взагалі не з'явитися, можуть в останній момент збільшити ціну перевезення. Таке трапляється часто, так як сама «послуга перевезення» часто разова і людині перевізнику все одно на свою репутацію, бо він вас бачить в житті вперше і в останнє. Крім того, деякі водії можуть взагалі не мати досвіду у перевезенні великогабаритного майна чи меблів, що підвищує ризик його пошкодження при транспортуванні.

Пошук перевізника - це тільки маленька частина виклику. Не менш важливим є правильне пакування речей. Це не просто кинути все в коробки. Це має бути зроблено в такий спосіб, щоб уникнути пошкоджень під час перевезення. Більш того, кожна цінна річ (а особливо меблі, скло та техніка) має бути ретельно запакована в плівку. Часто водії не хочуть допомагати вам в перенесенні речей в авто так що потрібно шукати і наймати самому ще й вантажників, або просити друзів чи родичів про допомогу. Координація всіх цих процесів також може виявитися важкою задачею, особливо якщо ви робите це вперше.

Більше того, вибір водія на основі онлайн-оголошення не завжди гарантує, що перевезення ваших речей відбудеться швидко та безпечно. Навіть якщо ви обрали найбільш «дорогого» водія, неможливо уникнути непередбачених обставин, таких як аварії, несправності автомобілів або навіть погана погода, яка може вплинути на безпеку ваших речей.

Власне авто

Якщо у вас є власна легкова автівка, то спочатку здається що найкращим варіантом є перевезти все швидко самому. Самостійне перевезення речей власним авто може здатися на перший погляд навіть більш економічно вигідним рішенням, але цей варіант також має свої нюанси. По-перше, вам прийдеться зробити декілька виїздів, що, враховуючи вартість тільки пального, може виявитися доволі витратно. По-друге, у разі перевезення крупногабаритних меблів, їх потрібно розібрати щоб перевезти по частинах.

Вантажне таксі

Найбільш безпечним та ефективним вибором є звернення до професійної мувінгової компанії. Для прикладу ми розглянем abricos.kiev.ua. Компанія Абрикос це формат вантажного таксі для міста. Основна спеціалізація вантажного таксі якраз і є квартирні та офісні переїзди, тому Абрикос має власних вантажників та широкий парк автотранспорту, що дозволяє перевезти всі речі за один раз. Крім того, вони надають гарантії на перевезення та пакують речі, тим самим займаючись всіма нюансами перевезення. Працівники мувінгових компаній підходять до своєї роботи відповідально, адже їх основна задача - забезпечити максимальний комфорт та безпеку під час перевезення речей. Такі компанії мають необхідне обладнання для перевезення навіть найбільш габаритних речей, таких як піаніно, сейфи, шафи, що значно зменшує ризик пошкодження.

Підводячи підсумки, можна сказати, що, хоча на перший погляд може здатися, що самостійний переїзд або самостійний пошук водія з вантажним авто, є швидкими та більш дешевими варіантами, насправді це часто приводить до додаткових витрат часу, зусиль і навіть грошей.

Перевезення речей - це не просто фізичний процес переміщення вантажу з точки А до точки Б. Це також означає збереження цілісності вашого майна, збереження ваших грошей і часу. Звернення до професійної мувінгової компанії є найбільш оптимальним та найбезпечнішим варіантом, особливо якщо у вас маленький досвід самостійної організації переїздів.