Слухати
Слухати

В'ячеслав Піховшек у "Хронології" з Литвиненко та Головановим (25.05)

25.05.2017

У студії NewsOne обговорили важливі політичні теми, серед яких і масштабний обшук колишніх чиновників.

Відзначимо, що правоохоронці затримали раніше 23 колишніх чиновників Міністерства доходів в ході обшуків в 15 областях. Їх доставили до Києва на вертольотах, після чого відразу ж відвезли в суд. Серед затриманих, зокрема, виявився колишній губернатор Луганської області Олександр Антипов, у якого знайшли 3,8 млн доларів готівкою.

Незабаром суд вирішив відпустити під заставу в 15 млн Антипова, екс-начальника Харківської обласної державної податкової інспекції Андрія Криволапова та інших екс-чиновників.

Крім цього, прокоментували перспективу звільнення Романа Сущенка. Незаконно ув'язнений в Росії український журналіст Роман Сущенко не повернеться в Україну в 2017 році через дії адвоката Марка Фейгіна, вважає Піховшек.

"Я думаю, що дії адвоката Марка Фейгіна справлять протилежне враження", - зазначив Піховшек.

Він сказав, що спостерігав за президентом Росії Володимиром Путіним і чотири рази спілкувався з ним, з чого можна зробити висновок, що "чим більше на нього чиниться тиск - тим більше буде опір". "Якби про Сущенка забули - швидше б випустили", - додав Піховшек.

Також ішлося про майбутній саміт Україна-ЄС, провал голосування за парламентську реформу, річницю від дня визволення Надії Савченко, долю глави СБУ Василя Грицака, третю річницю президентства Порошенка, мовні квоти для телебачення, заборону російських соцмереж і сайтів.

Гість програми "Хронологія" з Василем Головановим і Юлією Литвиненко - журналіст В'ячеслав Піховшек.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...