Янукович планує їхати до Вільнюса Янукович пообіцяв, що соціальні виплати у 2014 році скорочувати не будуть Із 21 зобов’язання перед ЄС Україна виконала вже 19, – Янукович 27 листопада в Індії має відбутися суд у справі українських моряків Переговори з МВФ виявилися безрезультатними, – Янукович Тягнибок, Яценюк та Кличко поїдуть від опозиції до Вільнюса Три області залишаються знеструмленими через негоду, - ДСНС Мощі Георгія Переможця привезуть до Львова 1 грудня Два Євромайдани в Києві вирішили об'єднати, щоб не було спекуляцій

Привселюдний секс за 200 гривень

 
1 серпня 2013

Підлітки з Миколаєва привселюдно займалися сексом на дискотеці.

 

В Інтернеті з’явилося відео, відзняте у нічному клубі «Роза вітрів» у Коблево.

 

Ведучий проводить конкурс. Спочатку учасники за гроші роздягаються до гола. Потім ведучий пропонує їм за 200 гривень зайнятися сексом у позі 69 прямо на танцмайданчику.

Одна з пар погоджується.

 

Правоохоронці стверджують, відео було відзняте ще в 2009 чи 2010 році. Мовляв, ще тоді господар закладу звільнив всю зміну персоналу. Тоді відео ніби-то вже потрапляло до мережі, однак його швидко видалили. Зараз історія повторилася.

 

Правоохоронці обіцяють з’ясувати, чи брали участь у заході неповнолітні. Хоча тут же додають: зробити це сьогодні практично неможливо.

 

Коментарі блогерів стосовно цієї історії переважно були короткими:

 

 «Це пекло»

 «Алкоголь та жадібність. Мда..»

 «Зате в нашій країні палити у громадських місцях не можна»

 «Це деградація, господа»

 «Ну і що? Тваринам все одно де і з ким. Невже це дивно? Це ж просто тварини, ось і все». 

 

Автор: Петро Цимбал

Редактор: Юлія Салій

 

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000