За фактом аварії автобуса з російськими паломниками в Чернігівській області, де загинуло 14 осіб, порушено кримінальну справу Міжнародний валютний фонд закликає Україну поступово підвищити тарифи на тепло та газ Патріарх Московський Кіріл приїде до Києва на День рівноапостольного князя Володимира  28 липня НАК «Нафтогаз Україна» взяла позику на 2 млрд дол. у банку «Газпрому», щоб  розрахуватися за імпортний газ На сайт Верховної Ради здійснюють хакерські атаки – В. Литвин Збірна України з пляжного футболу здобула путівку на фінал Кубку світу У Херсоні оголосили штормове попередження 

«Ефір з України»

 
4 липня 2012

«Власть не боится своего народа – это правда. Палаточный лагерь – он расположен совсем рядом! Есть демократия, есть свобода – это так. У нас невозможно такое на Чистых прудах».

 

Такої думки дійшли московські музиканти з популярного проекту «RapInfo».

 

І порівняння із затриманнями на Чістіх прудах не випадкові - відеопроектом керував син відомого журналіста Леоніда Парфьонова Іван.

 

Кліп реперів про Київ та Євро-2012 показали «РіаНовості» напередодні фіналу.

 

А тепер він – хіт переглядів на «ЮТ’юб». У 4-хвилинному ролику «Ефір з України» репери «проїхалися» по всіх проблемних місцях підготовки до футбольного чемпіонату.

 

Згадали про навмисно підняті ціни на готелі і про перекупників, які наживалися на квитках до матчів. Та похвал звучало значно більше.

 

Обурення викликав незарахований гол арбітра Кашшаї.

 

«Спасибо нашей команде и лично Блохину, за проявленный характер и волевую игру».

 

Організацію чемпіонату оцінили високо.

 

«Атмосфера позволяет чувствовать себя как дома».

 

Ще й расизм заперечити не забули.

 

«Соул Кемпбел уверял: Украина – табу. Из Украины можно вернуться в гробу. Англичяне носили траурный гроб в знак протеста. Но все прошло спокойно и мирно на улицах Донецка».

 

А українське МЗС все не втрачає надії почути від медіа-компанії Бі-Бі-Сі вибачення за той сюжет про расизм, - каже речник відомства Олег Волошин.

 

Каже, вибачень домагатимуться, а почути їх планують у Брюсселі.

 

Саме там із громадськими об'єднаннями проведуть круглий стіл на тему Євро-2012.

 

То й представників програми «Панорама» з каналу Бі-Бі-Сі запросять.

 

І все це – щоб там визнали: проблему расизму в Україні, вони, м’яко кажучи, перебільшили.

 

Автор: Соломія Скорик

Редактор: Валерій Гузь


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000