За фактом аварії автобуса з російськими паломниками в Чернігівській області, де загинуло 14 осіб, порушено кримінальну справу Міжнародний валютний фонд закликає Україну поступово підвищити тарифи на тепло та газ Патріарх Московський Кіріл приїде до Києва на День рівноапостольного князя Володимира  28 липня НАК «Нафтогаз Україна» взяла позику на 2 млрд дол. у банку «Газпрому», щоб  розрахуватися за імпортний газ На сайт Верховної Ради здійснюють хакерські атаки – В. Литвин Збірна України з пляжного футболу здобула путівку на фінал Кубку світу У Херсоні оголосили штормове попередження 

CNN сподобалося

 
4 липня 2012

Україна успішно провела Чемпіонат Європи з футболу 2012 року, - вважає американський телеканал CNN.

 

«Все пройшло без будь-яких інцидентів. Дуже багато людей зібралося тут. Загалом, весь чемпіонат був великим успіхом для України. До чемпіонату було багато питань. Доходило навіть до того, що Україна не повинна брати участь у проведенні подібного чемпіонату. Та в міру того, як дуже успішно проходить турнір, зараз все менше говорять про політику і все більше про футбол», - поділився враженнями спецкор Макс Фостер.

 

На тлі успішного проведення Євро CNN планує навіть низку сюжетів про Україну зробити. Щоб показати: якою стала країна після чемпіонату.

 

Зокрема, як приватні інвестиції сприяють розвитку футболу, а також економічний ефект від Чемпіонату.

 

Крім спорту, протягом тижня покажуть й сюжети про культурне й ділове життя українців.

 

У планах – відвідати Львів, Одесу, перевірити туристичний Крим, базу підводних човнів у Балаклаві й розглянути енергетичну політику України.

 

CNN - телекомпанія, створена Тедом Тернером у 1980-му році.

 

Вона входить до одного з найбільших в світі конгломератів новинного і розважального профілю – «Time Warner».

 

Саме ця корпорація, а також п’ять її конкурентів у США й контролюють 90 відсотків американського медійного ринку.

 

Крім «Time Warner», до найбільших американських медіа корпорацій належать «News Corp», «The Walt Disney Company», «Viacom», CBS та «Comcast».

 

Автор: Соломія Скорик

Редактор: Валерій Гузь


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000