За фактом аварії автобуса з російськими паломниками в Чернігівській області, де загинуло 14 осіб, порушено кримінальну справу Міжнародний валютний фонд закликає Україну поступово підвищити тарифи на тепло та газ Патріарх Московський Кіріл приїде до Києва на День рівноапостольного князя Володимира  28 липня НАК «Нафтогаз Україна» взяла позику на 2 млрд дол. у банку «Газпрому», щоб  розрахуватися за імпортний газ На сайт Верховної Ради здійснюють хакерські атаки – В. Литвин Збірна України з пляжного футболу здобула путівку на фінал Кубку світу У Херсоні оголосили штормове попередження 

Президентські євро-підсумки

 
2 липня 2012

У Чемпіонаті Європи з футболу перемогли Україна та Польща. В цьому переконаний польський президент Броніслав Коморовський.

 

Напередодні фінального матчу він зустрівся в Києві зі своїм українським колегою. На думку Коморовського, Євро для країн-господарів вдалося на славу.

 

Броніслав Коморовський, президент Польщі:

«Хоча ані Польща, ані Україна не грають у фіналі, в одному є повна впевненість. Євро-2012 – це перемога для обох наших країн».

 

У тому, що свято футболу вдалося, не сумнівається і президент Віктор Янукович.

 

На його думку, Україна організувала турнір на високому рівні.

 

На зустрічі з Коморовським Янукович подякував за велику честь, надану Україні провести Євро-2012 разом з Польщею.

 

Президент сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

Віктор Янукович, президент України:

«Я переконаний в тому, що цей досвід, який ми отримали, він в нагоді на м і далі буде потрібний для того, щоб шукати можливості об’єднувати зусилля й досягати позитивних результатів».

 

Коморовський зазначив, що Україна поступово рухається в напрямку євроінтеграції. Показати це і було метою заходу, зауважив польський президент.

 

Автор: Анна Чорноус

Редактор: Валерій Гузь


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000