За фактом аварії автобуса з російськими паломниками в Чернігівській області, де загинуло 14 осіб, порушено кримінальну справу Міжнародний валютний фонд закликає Україну поступово підвищити тарифи на тепло та газ Патріарх Московський Кіріл приїде до Києва на День рівноапостольного князя Володимира  28 липня НАК «Нафтогаз Україна» взяла позику на 2 млрд дол. у банку «Газпрому», щоб  розрахуватися за імпортний газ На сайт Верховної Ради здійснюють хакерські атаки – В. Литвин Збірна України з пляжного футболу здобула путівку на фінал Кубку світу У Херсоні оголосили штормове попередження 

Євро-гості

 
30 червня 2012

Чимало поважних гостей збираються приїхати на фінал Євро-2012.

 

Про свої плани оголосили президенти Молдови, Таджикистану та Вірменії. Готують лижі до Києва й угорський та молдавський прем’єри.

 

Про це повідомило джерело в українському уряді.

 

За його словами, очікується, що на фінал приїдуть також представники керівництва Саудівської Аравії, Катару та Росії.

 

Ціла делегація повинна прибути із Польщі. Серед них – кілька міністрів та два польські екс-президенти: Лех Валенса та Александр Квасневський.

 

Діючий глава держави Броніслав Коморовський теж не збирається скасовувати візит через ймовірну присутність на стадіоні президента Білорусії Олександра Лукашенка.

 

Прес-секретар Коморовського Анна Тшаска-Вечорек пояснила:

 

«Важко очікувати, що господар – а Польща є співорганізатором турніру – не буде вітати та прощатися з гостями».

 

Речниця польського президента також додала, що не має інформації про те, чи буде Коморовський сидіти в одній ложі з Лукашенком.

 

«Розсаджувати гостей – це справа УЄФА», – сказала вона.

 

Щодо команд-учасниць фіналу, то підтримати їх приїдуть прем’єр-міністр Іспанії Маріано Рахой Брей та його італійський колега Маріо Монті.

 

Збираються завітати на «Олімпійський» й інші високопоставлені представники цих держав.

 

Раніше стало відомо, що фінал Євро-2012 планують відвідати президенти Грузії, Білорусі та Італії.

 

Автор: Юлія Орленко

Редактор: Леся Владзієвська


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000