За фактом аварії автобуса з російськими паломниками в Чернігівській області, де загинуло 14 осіб, порушено кримінальну справу Міжнародний валютний фонд закликає Україну поступово підвищити тарифи на тепло та газ Патріарх Московський Кіріл приїде до Києва на День рівноапостольного князя Володимира  28 липня НАК «Нафтогаз Україна» взяла позику на 2 млрд дол. у банку «Газпрому», щоб  розрахуватися за імпортний газ На сайт Верховної Ради здійснюють хакерські атаки – В. Литвин Збірна України з пляжного футболу здобула путівку на фінал Кубку світу У Херсоні оголосили штормове попередження 

Президенти на фіналі

 
29 червня 2012

Президент Італії Джорджо Наполітано збирається до Києва на фінальний матч Євро-2012.

 

«Мені важко підібрати якийсь епітет... Те, що зробила команда - просто фантастика. Хлопці молодці», - такими словами Наполітано привітав збірну з перемогою над німцями та виходом до фіналу.

 

1-го липня в останньому матчі цьогорічного ЄВРО на НСК «Олімпійський» у Києві італійці зустрінуться з іспанцями.

 

За грою, крім глави Італії, також має спостерігати президент Віктор Янукович разом зі своїм польським колегою Броніславом Коморовським.

 

Вдень вони проведуть робочу зустріч, завершити яку планується уже в неформальній обстановці прямо на стадіоні.

 

Цілком може приїхати до Києва й очільник Грузії Міхаїл Саакашвілі. Візит буде неофіційним, - відзначив посол Грузії в Україні Ґріґол Катамадзе.

 

Та з українським колегою Саакашвілі таки побачиться.

 

«Зустріч із Януковичем відбудеться, адже обоє будуть на стадіоні», - запевнив Катамадзе.. І додав, що сподіваєся побачити там і гостей з інших країн.

 

Автор: Соломія Скорик

Редактор: Валерій Гузь


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000