За фактом аварії автобуса з російськими паломниками в Чернігівській області, де загинуло 14 осіб, порушено кримінальну справу Міжнародний валютний фонд закликає Україну поступово підвищити тарифи на тепло та газ Патріарх Московський Кіріл приїде до Києва на День рівноапостольного князя Володимира  28 липня НАК «Нафтогаз Україна» взяла позику на 2 млрд дол. у банку «Газпрому», щоб  розрахуватися за імпортний газ На сайт Верховної Ради здійснюють хакерські атаки – В. Литвин Збірна України з пляжного футболу здобула путівку на фінал Кубку світу У Херсоні оголосили штормове попередження 

Домовина на продаж

 
28 червня 2012

«Труну Сола Кемпбелла» продадуть на аукціоні e-bay.

 

Домовину вирішила виставити на продаж ініціативна група футбольного кемпінг-парку в Донецьку.

 

Англійські фани, які провели в Донецьку акцію проти расизму з труною, поїхали до Києва. Громіздкий реквізит вони вирішили із собою не брати.

 

Стартова ціна становитиме 150 гривень.

 

Виручені кошти мають піти на лікування хворого на лейкоз восьмирічного хлопчика. В кемпінгу збирали гроші на операцію для нього, але скриньку з пожертвами здуло вітром під час потужного буревію.

 

Ініціатори сподіваються, що символ смерті послужить чиємусь життю.

 

19 червня перед матчем України та Англії в Донецьку, англійські вболівальники провели акцію. Вони протестували проти заяв екс-капітана збірної Сола Кемпбелла про расизм в Україні.

 

Він оголосив, що фани, які поїдуть на Євро, можуть повернутися додому в труні.

 

Вболівальники проявів расизму не помітили. Навпаки, відзначили привітність українців. Тож і влаштували акцію з домовиною.

 

Організатори аукціону сподіваються, що труну придбає сам Кемпбелл.

 

Аукціон триватиме місяць. До того часу домовина буде експонатом виставки «Життя після ЄВРО».

 

Автор: Анна Чорноус

Редактор: Ліза Бондаренко


 

Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000