Слухати
Слухати

Валентин Наливайченко у "Великому інтерв'ю" з Оленою Кирик (04.05)

04.05.2017

В ході відвертої бесіди торкнулися важливих і актуальних для українців питань.

Зокрема, ішлося про перенесення суду над Віктором Януковичем. У четвер Оболонський районний суд Києва в ході підготовчого засідання прийняв рішення перенести розгляд справи про держзраду Віктора Януковича на 18 травня. При цьому прокурори заявили, що наполягатимуть на довічному ув'язненні Віктора Януковича. Зокрема, прокурор Руслан Кравченко вважає, що якщо суд зможе довести провину колишнього президента Віктора Януковича, то його вдасться повернути в Україну.

Також гість прокоментував зняття Януковича з розшуку Інтерполу. Нагадаємо, що Інтерпол документально підтвердив зняття з міжнародного розшуку втікача екс-президента України Віктора Януковича і його сина Олександра, назвавши їх переслідування політичним.

Крім цього, гість заявив про невдоволення системою влади, яка прийшла до управління країною після Майдану. При цьому Наливайченко розповів про іноземні спецслужби і снайперів на Майдані.

Гість "Великого інтерв'ю" з Оленою Кирик - громадський і політичний діяч, народний депутат XII скликання, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...