Як розцінювати скасування оподаткування пенсій? (випуск від 19.05 ч.2)

В четвер, 19 травня, гостями програми "Великий ефір" з Орловською стали Сергій Соболєв від фракції "Батьківщина" та Ігор Гузь від "Народного фронту".

У другій частині ефіру нардепи продовжили обговорювати прийняте Верховною Радою в першому читанні рішення про відміну оподаткування пенсій та впровадження нових соціальних стандартів.

За словами Соболева, введення податку на пенсії - це абсолютно алогічній, неекономічний і неконституційний крок. В свою чергу, однопартієць екс-прем’єра Яценюка Ігор Гузь такий крок взагалі назвав помилкою.

Ще однією темою, котрої торкнулися під час обговорення в студії, стало питання доцільності проведення декомунізації і в тому числі перейменування міста Дніпропетровськ в Дніпро.

Не залишилась без коментарів і новина про прийняття на позачерговому засіданні Кабміну плану дій нового уряду.

Серед найгучніших заяв прем’єра Володимира Гройстана під час презентації цього плану нардепи виділили питання приватизації держпідприємств та важливість кадрової політики в них. Торкнулися звісно ж і Одеського пропортового заводу.

Варто відзначити, що обидва депутати зійшлися на думці, що його приватизація є вкрай необхідною. Оскільки, за словами Гузя, при кожному уряді були і будуть люди, котрі розкрадатимуть кошти.

  • Denis

    Самая ужасная передача на канале... Споры кучки политиков, пиар и не о чем по сути...