Хто отримає найбільші дивіденди від звільнення Савченко? (Випуск від 25.05)

У середу, 25 травня, гостями програми "Метод Кругляковського" стали нардепи Ірина Суслова, Віталій Сташук і політолог Григорій Перепелиця.

Присутні у студії обговорили другу річницю роботи Петра Порошенка на посаді президента, повернення в Україну Надії Савченко, а також засідання Нацради реформ.

Також за допомогою Skype-включення в ефір вийшла адвокат одного з російських ГРУшників Оксана Соколовська, яка розповіла про долю росіян на батьківщині після їх помилування Петром Порошенко.

"І Порошенко, і Тимошенко виграли від звільнення Надії Савченко. Втім, в перспективі більше дивідендів отримає саме Юлія Тимошенко", - зазначив Перепелиця.

У свою чергу нардепи Сташук і Суслова впевнені, що від цього факту виграє не тільки український народ, а й полонені українці, у звільненні яких братиме участь сама Надія.

На думку 90% тих, хто проголосував, звільнення Савченко у своїх інтересах краще використає лідер "Батьківщини", водночас 10% вважають, що Порошенко більше виграє від присутності Надії на волі в Україні.