Тимошенко: Ціни на тарифи виходять за межі здорового глузду

Ціни на тарифи для населення виходять за межі здорового глузду та економічних параметрів. Таку заяву в ефірі програми "Велике інтерв’ю" зі Світланою Орловською зробила лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"7 червня відбулося тотально незаконне засідання Національної комісії регулювання електроенергетики. Людям вдвічі підняли тарифи на тепло та гарячу воду… До того Гросман підняв пільгову ціну на газ для населення. Це все виходить за межі здорового глузду… з цим потрібно щось робити, - підкреслила Тимошенко.

За її словами, проголосувати за створення Тимчасової слідчої комісії необхідно, адже це допоможе до дрібниць розібратися як сформований тариф й ціна на газ, тепло, воду, де відкати в "Укргазвидобуванні" й де корупція в "Нафтогазі".

"Це все може дати ТСК, нам необхідно лише 150 голосів. Про необхідність створення комісії ми говорили ще рік тому. Однак ні Гройсман, який тоді ще був спікером парламенту, ні Парубій тепер не ставили це на голосування, - розповіла лідер "Батьківщини". - Нам вдалося зібрати голоси в парламенті, й ми переконали Парубія поставити створення ТСК в порядок денний. Сподіваюся, що цього або наступного тижня ми за це проголосуємо".