Рабінович: Політикам потрібно об'єднатися і забути про рейтинги

Рейтинг політика є красномовним показником того, наскільки йому довіряє населення.

Про це в ефірі каналу NewsOne заявив народний депутат Вадим Рабінович.

"Збільшувати рейтинг - це завдання будь-якого політика. Якщо у тебе рейтинг збільшується, то тобі стали більше довіряти. Якщо зменшується, то потрібно задуматися", - сказав Рабінович.

Депутат зазначив, що його вихід на третє місце за симпатіями українців стався через те, що він два роки нормально працює і не змінює своїх гасел. 

При цьому Рабінович вважає, що в нинішніх умовах рейтинг відходить на другий план. Необхідно єднання політиків у важливих для країни питаннях.

"Я вважаю, що сьогодні треба взагалі забути в якій ти партії знаходишся, створити єдиний політичний блок під назвою "Стоп тарифи", зупинити весь цей жах. Я готовий до такого блоку йти 27-им, 105-им. Аби ми всі, хто хоче змінити тарифи, об'єдналися. Після того як це зупинимо, підемо кожен своєю дорогою далі. Якщо ми цього не зробимо, ми угробимо країну", - сказав Рабінович.

Він також окреслив план дій, як цього можна досягти.

"Треба в парламенті будь-яким способом, аж до блокування парламенту, офіційно заслухати всі створення тарифів. Якщо це не вдається - виводити людей на вулиці, а якщо ні - 150 має знайтися патріотів країни, які в парламенті покладуть мандати, розпустять парламент і зупинять тарифи" , - додав депутат.

Що стосується наступного пленарного тижня, Рабінович підтримує головне питання на порядку денному - позбавлення депутатської недоторканності і притягнення до відповідальності депутата Олександра Онищенка, якого підозрюють в створенні злочинного угруповання з метою розкрадання коштів. Він запропонував на півроку зняти недоторканність з усіх депутатів і притягнути до відповідальності тих, хто займається крадіжками.

Як повідомляв NewsOne, за останні два роки Вадим Рабінович значно підвищив свій політичний рейтинг і вийшов на третє місце за симпатіями українців.