Кривошея: Гройсмана намагаються підставити як і Яценюка

Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману намагаються зробити те ж саме, що і Арсенію Яценюку - підставити в різних незручних ситуаціях.

Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалу NewsOne висловив народний депутат Геннадій Кривошея, коментуючи можливість Гройсмана очолити Міністерство охорони здоров'я.

"Зараз є виконуючі обов'язки міністрів, а парламент на цьому тижні повинен проголосувати нову кандидатуру міністра охорони здоров'я. Це буде правильне і законне рішення", - підкреслив нардеп.

Разом з тим він зазначив, що не бачить причин, за якими парламент не працював би в цілому. Також він звернув увагу і закликав депутатів враховувати, що новий спікер Верховної Ради Андрій Парубій дуже серйозно ставиться до дотримання регламенту.

"Я впевнений, що він не буде по кілька разів ставити на переголосування той чи інший законопроект. Тут вже питання до нас, до депутатів - до нашої поведінки, дисципліни відвідування засідань Ради", - вважає Кривошея.

Також він висловив надію на те, що новий уряд продовжить розпочаті ще за Яценюка реформи, а парламент зможе це показати вже на цьому тижні, голосуючи за відповідні законопроекти.

Як повідомляв NewsOne, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що перше засідання нового Кабінету міністрів України відбудеться вже цієї середи, 20 квітня.