Слухати

"Суб'єктивні підсумки тижня" з Вадимом Рабіновичем 05.06

07.06.2016

Головною темою випуску "Суб'єктивних підсумків тижня" з Вадимом Рабіновичем від 5 червня стала дискусія у Верховній Раді щодо перейменування Дніпропетровська.

Частина народних депутатів зареєстрували постанову про перейменування Дніпропетровська в Дніпропетровськ. Однак за це проголосували лише 18 депутатів, після чого голова Ради підписав прийняту раніше постанову про перейменування Днепропетровська у Дніпро.

Рабіновича обурила промова спікера парламенту Андрія Парубія, який заявив, що у 30-х роках минулого століття вбили мільйонів українців, а заселені на їхнє місце росіяни гальмують процеси декомунізації.

"Я хочу звернути увагу на параноїдальну думку спікера Верховної Ради: завозили туди когось з сусідньої країни і тепер з думкою "когось" ми не будемо рахуватися. Ну як таке можна сказати? Я зайшов на наступний день в зал і почав збір підписів за відставку цього керівника парламенту", - сказав Рабинович.

Крім цього Рабінович прокоментував зміни до Конституції у частині правосуддя, прес-конференцію президента України Петра Порошенка, перший тиждень роботи Надії Савченко та обіцянки Юрія Луценка на посту генпрокурора.

Популярне вiдео: