Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки дня (09.07)

10.07.2017

У підсумковій програмі обговорили рішення Віктора Януковича відкликати з суду своїх адвокатів.

Екс-президент України Віктор Янукович заявив про своє небажання брати участь у судовому процесі над ним у справі про держзраду. Янукович назвав рішення суду "наперед визначеним", а сам суд - "найчистішої профанацією". Також він вирішив відкликати своїх адвокатів з процесу. Крім того, український екс-президент підкреслив, що йому відмовилися надавати можливість брати участь в судовому процесі в режимі телеконференції.

Також Янукович подав до Генпрокуратури України заяву про державний переворот в країні. За словами адвоката Януковича, в заяві фігурують такі політичні діячі, як-то міністр внутрішніх справ Аваков, мер Києва Віталій Кличко, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, голова Верховної Ради Андрій Парубій, секретар РНБО Олександр Турчинов, лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок та колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

В результаті суд ухвалив рішення про перерву в засіданні до 12 липня і розпорядився виділити Януковичу державного адвоката.

Крім цього, йшлося про рішення комісії Ради за поданням ГПУ на народного депутата Борислава Розенблата, рішення МВФ відмовити Україні в черговому транші, можливу згоду Конгресу США надати Україні летальну зброю, другу річницю патрульної поліції.

Традиційно в неділю підбиваємо "Суб'єктивні підсумки тижня" разом з журналістом і телеведучим В'ячеславом Піховшеком.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...