Слухати
Слухати

Штаб АТО: Бійці ВСУ потрапили під вогонь бойовиків зі 152-мм артилерії в районі Новотроїцького

10.06.2016

Протягом минулої доби, четверга, 9 червня, обстріли представниками незаконних збройних формувань позицій сил АТО на сході не припинялися. Інтенсивність обстрілів зросла в другій половині доби. Всього вчора бойовики 46 разів порушували режим припинення вогню. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на офіційній сторінці в Facebоok.

На Луганському напрямку, використовуючи гранатомети різних систем, представники НВФ вели вогонь по позиціях українських військових неподалік Станиці Луганської, Богуславського і Степового.

"На Донецькому напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти поблизу Зайцевого, Майорського, Луганського, Верхньоторецька і Новоселівки Другої з усіх видів стрілецької зброї та гранатометів, а поруч  Невельского, Авдіївки, Троїцького крім того стріляли ще і з мінометів", - відзначили в прес-центрі.

На Маріупольському напрямку бойовики вели активний вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Красногоровки, Мар'їнки, Тарамчука, Павлопілля і Широкиного зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів і мінометів, а позиції в районі Новотроїцького двічі потрапили під обстріл важких мінометів і 152-мм артилерії.

"Українські захисники в окремих випадках відкривали вогонь", - додали в штабі.

Як повідомляв NewsOne раніше, головне завдання, яке наразі поставила перед собою Надія Савченко - це обмін полоненими у форматі "всіх на всіх".

Loading...