Прямой эфир

Шкіряні чоловічі сумки: варіації та догляд

Фото: шкіряна чоловіча сумка

Виготовлені з натуральної шкіри сумки, що відрізняються практичністю та функціональністю, можна використовувати як щодня, так і для спеціальних випадків, ділових зустрічей. При покупці виробів можна орієнтуватися на їх зовнішній вигляд, параметри та особливості носіння. Для зберігання телефонів та грошей добре підходять сумки чоловічі невеликих розмірів.

Варіації чоловічих шкіряних сумок для негабаритних предметів

Для того, щоб щодня носити невеликі предмети та документи, відмінно підходять різні сумки – планшети, чохли та барсетки. Для документів та предметів середніх розмірів добре підходять:

  • Портфелі;
  • Кейси;
  • Сумки – папки.

Від внутрішнього простору буде залежати те, як саме використовувати аксесуар. На кишені для блокнотів, ручок та телефонів, відсіки зберігання важливих документів, планшетів та ноутбуків також необхідно звертати увагу.

Універсальні чоловічі сумки

Часто використовуються дорожні саквояжі, які є оптимальними для подорожей, переїздів з місця на місце. Завдяки високому попиту на цю модель її випускає багато виробників. Окрім цього транспортувати за спиною речі дозволяють рюкзаки — такі чоловічі шкіряні сумки відрізняються компактністю та різною місткістю. Популярні і багатофункціональні прямокутні барсетки, що мають відділи для блокнотів, сектори для зберігання банківських карток та ключів, візитниці та не тільки. Популярні також барсетки з плечовим ременем і барсетки — клатчі з ремінцями, що одягаються на руку.

У тренажерних залах, під час подорожей часто використовуватися можуть дорожні даффли. Крос-боді є сумками з довгими ремінцями, які носяться навхрест або на плечі. Портфелі для чоловіків — це чудове рішення для перенесення грошей, особистих речей, ділових документів та ноутбуків. Вертикальна сумка з ручкою є сезонним трендом та відрізняється компактними розмірами. Сумка ж, що виготовляється у вигляді чохла, зовні нагадує ремінцеву кишеню.

Легкий догляд за сумкою зі шкіри

Не варто зберігати такі аксесуари, як сумки, у поліетиленових пакетах. Різні типи шкіри потребують доступності повітря. Крім цього чоловічі шкіряні сумки бояться високих температур та сонячних променів. Потрібно намагатися зберігати сумку якнайдалі від вікон та опалювальних батарей. Якщо аксесуар забруднюється, його потрібно очищати дійсно ретельно, витягуючи підкладки та ополіскуючи. Якщо є плями, що в'їлися, можна використовувати спиртовмісні засоби, що підсушують шкіру.